Tisztelt Látogatónk!

Egyben már most biztos lehet, a legjobb helyen van.

Cégünk 30 éves szakmai múlttal rendelkező szakemberek gárdájából áll,
akik készen vannak az ön problémája megoldására.Tevékenységünk és Partnereink szolgáltatása az alábbiakra terjednek ki:

 • Könyvelés:
  Ön - cégének felelős vezetőjeként - nyilvánvalóan tisztában van a precízen vezetett könyvelés fontosságával.
  A könyvvezetést - az adó jog összetettsége és gyakori változása okán - érdemes profi szakemberekre bíznia, hiszen így nem csak reális képpel fog rendelkezni vállalkozása mindenkori pénzügyi teljesítményéről, de az esetleges hatósági retorzióktól - adóbírság, mulasztási bírság, késedelmi pótlék - sem kell tartania.

 • Adószakértés

 • Igazságügyi könyv, adó és járulék szakértés:
  Az igazságügyi könyv- és adószakértő feladata, hogy a bíróság, az ügyészség, a rendőrség, illetve a jogszabályban meghatározott más hatóság kirendelése, továbbá megbízás alapján szakvéleményével segítse az adott tényállás megállapítását, a szakkérdés eldöntését.
  A szakmai kérdések megválaszolása a peres eljárásban, vagy a pert előkészítendően az igazságügyi szakértők útján történik.

 • Hatóságok előtti képviselet

 • Pénzügyi, gazdasági tanácsadás

 • Válság menedzsment:
  A válságmenedzsment olyan (működő) szervezetet és irányítást jelent, amely szisztematikus, érdemi válaszokat képes adni a krízishelyzet kihívásaira.
  A válaszok lehetővé teszik, hogy a cég folytathassa mindennapi tevékenységét miközben a válságmenedzselés folyik.
  Ezen túlmenően egy a válságmenedzsmenthez tartozó rendkívül érzékeny ellenőrző mechanizmuson keresztül időben feltáró és figyelmeztető rendszert ad a bekövetkezhető válságokra vonatkozóan (Early detection or warning system)

Amennyiben szükségét érzi keressen minket bátran az alábbi elérhetőségen:

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.